Bun venit pe blog !

Pentru navigare , folosiţi panoul "SUBIECTE" . Pentru a vizualiza imaginile în format mare , dati click pe ele . Am realizat blogul pentru că site-ul
http://aparatidrepturile.piczo.com/ a fost blocat în urma demersurilor unor nemernici care s-au simţit ameninţaţi de existenţa sa .

Important : comentariile necivilizate , injurioase şi care cuprind cuvinte obscene vor fi şterse .

PENTRU CA RĂUL SĂ INVINGĂ , TREBUIE DOAR CA OAMENII BUNI SĂ NU FACĂ NIMIC ...

NOROC BUN TUTUROR , MAI PUŢIN HOŢILOR , LAŞILOR , LINGĂILOR , LICHELELOR ŞI CORUPŢILOR !




joi, 8 aprilie 2010

1. ANUNT IMPORTANT PENTRU DISPONIBILIZATI !

POTRIVIT ACTULUI ADITIONAL LA CCM AL CNH PE 2008 , TOTI ANGAJATII CARE AU PRESTAT POSTURI IN PERIOADA 01.12.2009 SI PANA IN 31.03.2010 TREBUIAU SA PRIMESCA PRIMA DE PASTE . INSA , ASA ZISII LIDERI IN CARDASIE CU CONDUCEREA CNH AU INITIAT UN PROTOCOL , PRIN CARE CEI CARE IESEAU DIN SISTEM SA FIE LIPSITI DE PRIMA DE PASTE .

DE ACEEA , CEI CARE DORESC SA MI SE ALATURE SA DAM IN JUDECATA CNH-UL PENTRU OBTINEREA PRIMEI DE PASTI SI SA-I ACUZAM PE SEMNATARII PROTOCOLULUI DE DISCRIMINARE PE CRITERII SOCIALE , MA POT CONTACTA pe adresa de email valter_cojman@yahoo.com sau la tel. 0728383394 . CEI CARE AU SEMNAT ACEST PROTOCOL SUNT VINOVATI DE INCALCAREA ORDONANTEI nr. 137 din 31 august 2000 (*actualizata*), cu modificarile si completarile aduse de: LEGEA nr. 48 din 16 ianuarie 2002; ORDONANTA nr. 77 din 28 august 2003.

PENTRU CA AU EXCLUS ANGAJATII DISPONIBILIZATI CU 01.04.2010 DE LA PRIMELE DE PASTI , SEMNATARII PROTOCOLULUI ,SUNT PENALI .


NOROC BUN TUTUROR , MAI PUTIN HOTILOR , LASILOR,LINGAILOR,LICHELELOR SI CORUPTILOR !

Un comentariu:

  1. Pichetare sediu C.N.H. Petrosani


    Miercuri 21 aprilie 2010 o parte din disponibilizatii C.N.H. (conform O.U.G.
    116/2006 cu completarile ulterioare) vor picheta sediul C.N.H. pentru acordarea
    Sumelor compensatorii prevazute de respectiva ordonanta , deoarece nu s-au respectat termenele prevazute pt. acordrea acestora , si anume : Cele 2 salarii medii nete la nivel de economie , conform documentatiei prezentate angajatilor inainte de disponibilizare si instructiunilor prezentate de reprezentantii AJOFM Hunedoara la fiecare Exploatare miniera , trebuiau acordate la parasirea sistemului , respectiv : 01.04.2010 si 16.04.2010.

    La intrebarile adresate atat C.N.H. cat si A.J.O.F.M. s-au primit raspunsuri evazive, contradictorii chiar .... Citez raspunsurile AJOFM respectiv CNH in ordine cronologica...

    AJOFM :

    ,,La e-mailul dumneavostra din 14.04.2010 inregistrat la A.J.O.F.M. Hunedoara cu nr.3940/15.04.2010 prin care ne intrebati cand vor intra cele 2 salarii medii pe economie in conturile dumneavoastra personale si daca A.J.O.F.M. Hunedoara a transferat banii catre C.N.H. va comunicam urmatoarele:
    Prin cererea de finantare nr.1417/12.04.2010 A.J.O.F.M. Hunedoara a solicitat Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca suma necesara efecuarii platii celor 2 salarii medii pe economie pentru persoanele disponibilizate colectiv de la CNH in baza prevederilor OUG nr.116/2006.
    Dupa intrarea in cont a sumelor solicitate, A.J.O.F.M. Hunedoara v-a transfera banii catre CNH.”

    Citez din raspunsul C.N.H. :


    ,,Stimate domn,

    La acest moment nu avem un raspuns pentru dumneavoastra, intrucat depinde strict de AJOFM. Pana acum, contravaloarea celor doua salarii medii nete pe economie de care beneficiaza cei disponibilizati era virata de catre AJOFM in contul CNH care, la randul ei le vira in conturile celor in drept (disponibilizatilor).
    Va pot spune ca acum CNH a adresat AJOFM o solicitare ca respectivele sume sa va fie virate direct dumneavoastra, in conturile de card pe care primeati salariile.
    Inca nu s-a primit un raspuns la aceasta solicitare.
    Prin urmare, va recomand sa va adresati direct agentiei locale.
    Aveti mai jos datele de contact de pe site-ul http://www.ajofmhd.ro/:”

    AJOFM :
    ‚’Buna ziua!

    La serviciile de preconcediere v-am informat ca suma egala cu de doua ori
    salariul mediu net pe economie din luna ianuarie 2010 (1426x2) se va
    vira pe cardul de salarii de catre CNH.
    Pe baza tabelelor depuse de CNH la Agentia Judeteana pentru Ocuparea
    Fortei de Munca Hunedoara, aceasta a solicitat Agentiei Nationale pentru
    Ocuparea Fortei de Munca suma necesa.
    Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Hunedoara va vira suma
    in contul CNH, iar CNH pe cardurile dumneavoastra de salarii.”

    Deci paseaza de la unul la altul nestiind stanga ce face dreapta , ponoasele tragandu-le cei disponibilizati , unii cu rate la banci , etc. Iar banii fac pui si intra in buzunarele cui ?

    RăspundețiȘtergere